MINTICITY ETKİNLİĞİ!

09 Mart 2020

Minticity Okulumuzda!

Okulumuzda Almanca derslerini desteklemek amacıyla kullandığımız, internet tabanlı interaktif öğrenme portalımız “MintiCity “ nin tanıtım ekibi ve portalın “Minti” karakteri 9 Mart 2020 Pazartesi Günü, okulumuz konferans salonunda çeşitli etkinliklerle 4. Ve 5. sınıf öğrencilerimizle buluştu.
Bir dilin yaşanılarak öğrenileceği prensibinden yola çıkarak düzenlenen bu eğlenceli etkinlikte öğrencilerimizin farklı aktivitelerle Almanca dilini kullanmaları ve sınıf içerisinde öğrendikleri kalıpları pekiştirmeleri hedeflendi.
Minti karakteri ile tanışmanın ardından, MintiCity portalını aktif olarak kullanan ilk üç öğrenciye ödülleri verildi.
Ödül töreni sonrasında öğrencilerimiz için “Almanca Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” düzenlendi. Kazanan grubun tüm öğrencilerine MintiCity’de kullanabilecekleri 100.000, ikinci gruba ise 50.000 Mintos ödül puan aktarıldı.
Öğrencilerimizin büyük keyif alarak katıldığı bu etkinlik hep beraber söylenen Almanca şarkılarla son buldu.

MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ! MINTICITY ETKİNLİĞİ!