MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE!

28 Kasım 2019

Maya Okulları okul öncesi öğrencilerimiz, 26 – 28 Kasım 2019 tarihlerinde Yuva teması kapsamında Türk Milletinin Ata’sına sevgi ve saygısının kanıtı olarak Atatürk Orman Çiftliği sınırları içerisindeki evini ziyaret ettiler.
Maya en minikleri, taş merdivenli kapıdan binaya girdiklerinde, taşlık kiler ve görevli odasını, ikinci katta, sofa, mutfak, oturma odası ve misafir odasını gördüler. Üçüncü katta ise sofa, Atatürk Odası ve Müze Odası’na girip, Atatürk’ün kişisel eşyalarıyla tanıştılar. Müze ziyaretimizde öğrencilerimiz, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evin bire bir benzerini görerek yaşadığı eve ilişkin somut algılar oluşturdular. Hayatına dair çeşitli bilgiler edindiler.  Atamızın yaşadığı evin özellikleri,  kendi yaşam alanları ile benzerlikler ve farklılıkları üzerine gözlem yapma ve inceleme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz Atalarını saygı, sevgi ve özlemle andılar. Eğitim – öğretim hayatlarının başlangıç noktasında,  daima ilkelerinin ışığında yürüyecekleri Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini sunarak gezi alanından yeni deneyimlerle ayrıldılar. Ziyaret sürecinde bizlere destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE! MAYA'NIN MİNİKLERİ ATAMIZIN EVİNDE!