Mayamız 18 Yaşında

25 Ekim 2019

Maya Okullarının yöneticileri, kıymetli emekleriyle okulumuzun tüm süreçlerdeki başarılarına vesile olan ve güç katan değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz, okul aile birliğimiz ve bu anlamlı çatı altında ilgi ve özenle mayalanarak geleceğin mimarları olmaya aday öğrencilerimiz tek yürek olarak 25 Ekim 2019 sabahında tören alanında buluştu.
Biricik okulumuzun Mayamızın 18. kuruluş yıl dönümünü yan yana, omuz omuza bir arada kutlamanın, Mayalı olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamanın, yaşatmanın ve paylaşmanın heyecanı yaşandı.
18 yıllık köklü geçmişi, güçlü akademik programı, çok yönlü sosyal aktiviteleri, yaşam becerileri eğitimi, bütüncül gelişim odaklı zengin çalışmaları, etkili öğretim kadrosu, özverili çalışanları ve yetiştirdiği pırıl pırıl evlatlarıyla her daim eğitimin mayası olan ve bu yolda kararlılıkla ilerleyen okulumuzun bir ferdi olmanın gururu hep birlikte yaşandı. Bu coşkulu programda İstiklal Marşını ve açılış anonslarının ardından Okul Müdürü Sayın Fatma KUŞAT’ın ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hanze GÜRKAŞ’ın günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarını takiben, okulumuz 6. Sınıflar korosunun söylediği 18. Yıl Marşı ile yüreklerdeki mutluluk tüm okulu sardı. Tüm yöneticilerimiz ve öğrenci temsilcilerimizle kesilen 18. Yıl kutlama pastasının ardından coşkuyla söylenen Maya Marşı ve gelenekselleşen kuruluş yıl dönümü öğrenci hatırası oluşturma çalışmaları gerçekleştirildi. Gelenek olduğu üzere tüm öğrencilerimizin dokunuşlarıyla Görsel Sanatlar ürünü oluşturma çalışması okulumuz duvarlarında anı olarak nice yıllarda yaşayacak. Bu coşkulu günde gerçekleştirilen anlamlı programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize Maya Çatısı altında buluşmamıza vesile olan yönetim kurulumuza sonsuz teşekkürler.
Kuruluşundaki temel ilkeler doğrultusunda her daim yenilik ve gelişmelerin öncüsü olan, Atatürk ilke ve inkılapları ile cumhuriyetin aydınlığında yol alan okulumuzun nice kuruluş yıl dönümlerini aynı coşku ve heyecanla kutlamak dileklerimizle.
Nice yıllara MAYA
Bu gün emeklerimiz