MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR!

01 Mayıs 2021

Çocuklarımız, ilerde mutlu iş yaşamları sürdürebilmek ve meslekleri tanımak adına aile bireyleriyle röportajlarını gerçekleştirdiler. 3. sınıflarımızda yürütülen t-MAYA müfredatı kapsamında etkinlikler gerçekleştiren Mayalılar, bu kez de meslekleri tanımak için aile bireylerinden randevu alıp, onlara yaptıkları mesleklerle ilgili sorular yönelttiler. Röportajlarında meslek sahibine; bu mesleği neden seçtiğini, bu mesleği yaparken hangi işleri gerçekleştirdiğini, mesleğinden memnun olup olmadığını soran öğrencilerimiz röportajlarını sınıf arkadaşları ile paylaşarak, daha fazla meslek hakkında fikir sahibi olunmasına katkı sağladılar. Mutlu bir yaşam sürmek ve mesleğini severek yapmak için şimdiden araştırmalarını yapmaya başlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz! Güzel mesleklere sahip olmanız dileğiyle!

MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR! MAYALILAR MESLEKLERİ TANIYOR!