MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR!

23 Kasım 2021

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 5. Sınıf öğrencilerimiz Mayadokya kapsamında okudukları “Greta’nın Hikayesi” kitabından esinlenerek “Kadın Hakları, Çocuk Hakları, Hayvan Hakları ve Doğa Hakları” konularında bir okuma eylemi düzenledi.

Okuma eyleminden sonra her sınıftan demokratik yöntemlerle seçtikleri sınıf sözcüleri konularıyla ilgili bir bildiri sundu. Her öğrenci konuyla ilgili bir afiş tasarlayıp bir slogan belirledi ve bildirinin sonunda sloganını seslendirdi.

Haklarının bilincinde olan ve sadece kendini değil tüm varlıkları düşünen öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR! MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR! MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR! MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR! MAYALILAR HAKLARINI SAVUNUYOR!