Mayalılar Dubbing Festte

18 Mayıs 2019

İzmir Gelişim Kolejinde 18 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşen “Dubbing Fest” İngilizce seslendirme etkinliğine okulumuzu temsilen 7. Sınıflarımızdan Rana DUMAN, Tolga Efe HAMZAOĞLU, Demirkan KOÇ ve Zeynep AVCI, İngilizce öğretmenleri Ebru VURAL YILDIZ ile katılmışlardır. Yarışmada öğrencilerimiz kendi seçtikleri bir film karesini kendi yazdıkları İngilizce bir metin üzerinden farklı materyalleri kullanarak oluşturdukları ses efektleriyle seslendirdiler. Maya Okulları olarak öğrencilerimizin, sınıf sınırları dışında İngilizceyi araç olarak kullanarak bu tür eğlenceli kültürel - sanatsal etkinlikleri deneyim etmelerini önemsiyor ve hedef dilin her alanda kullanılmasını destekliyoruz. Başarıyla bizi temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mayalılar Dubbing Festte Mayalılar Dubbing Festte Mayalılar Dubbing Festte Mayalılar Dubbing Festte