MAYALI LİSELİLERİN BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ!

21 Şubat 2020

Lise öğrencilerinin en önemli sorunsalı meslek belirleme ve bu mesleğe yönelik eğitimin alınacağı yerin belirlenmesidir. Lise yılları; “Hangi meslek bana uygundur? Hangi bölümü okumalıyım? Eğitimimi hangi üniversitede almalıyım?” gibi sorularının yanıtının arandığı yıllardır. Maya Anadolu Lisesi mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerinin motivasyonlarının artması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Bilkent Üniversitesine gezi düzenlemiştir.
20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen gezide 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz; Bilkent Üniversitesi öğrencilerinin öğrencilerimize yönelik hazırladıkları tanıtım programı ile üniversitenin tarihi, bölümleri ve başarıları hakkında ayrıntılı bilgi edindiler.

MAYALI LİSELİLERİN BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ! MAYALI LİSELİLERİN BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ! MAYALI LİSELİLERİN BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ!