MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI!

22 Mart 2021

Dinliyorum, Okuyorum, Konuşuyorum, Yazıyorum, Anlıyorum

Hayat boyu devam eden ve eğitimin bir parçası olan okuma becerisinin geliştirilmesinde çocuk edebiyatının tartışılmaz yeri ve önemi bulunmaktadır. Çocuk edebiyatının, çocuğa iyilik ve duyarlılık, yardımseverlik, dayanışma ve paylaşma, iyimserlik, toplumsal temel ilkeleri benimseme, sorumluluk, işbirliği, gibi değerleri öğretme; çalışmanın önemini kavratma, çocuğun yaratıcılığını ortaya çıkarma, algılama ve yorumlama yeteneğini geliştirme gibi fonksiyonları olmalıdır. Biz de okulumuzda bu değerlere önem veren “Hayal Kasabası” isimli kitabımızın yazarı; Yeşim Keleş’i konuk ettik.

“MAYADOKYA” öncü uygulamamız kapsamında, Maya Okulları 2. sınıf öğrencileri okudukları ‘’Hayal Kasabası’’ kitabının yazarı, çocuk edebiyatının sevilen kalemi Yeşim Keleş ile buluştu. Maya ailesinin minik okurları yazarımız ile söyleşi yaparak kitap hakkında sorularını sorma fırsatı buldular.
Bu keyifli paylaşım için sevgili Yeşim Keleş’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI! MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI! MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI! MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI! MAYADOKYA; YAZAR BULUŞMASI!