MAYA'DA MÜNAZARA HEYECANI!

11 Kasım 2019

Münazara çalışmalarının öğrencilerin eleştirel düşünme becerisi kazanmalarında, düşünce dünyalarının şekillenip kendilerini daha iyi ifade etmede etkili olduğunu düşünüyoruz. Bu düşünce ile yola çıktığımız münazara etkinliğimiz 11-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkçe Zümresi’nin Mayadokya kitapları kapsamında gerçekleştirdiği etkinliğimizde herbir öğrencimiz gerek çalışmaları gerekse Türkçeyi kullanmadaki başarılarıyla göz doldurdular. Biz de tartışma kültürünün tıpkı bu münazaradaki gibi dostluk ve nezaket ölçüsünde gerçekleşmesi temennisiyle öğrencilerimizi gösterdikleri üstün çabalardan ötürü tebrik eder, etkinliğimizin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

MAYA'DA MÜNAZARA HEYECANI! MAYA'DA MÜNAZARA HEYECANI! MAYA'DA MÜNAZARA HEYECANI! MAYA'DA MÜNAZARA HEYECANI!