Maya'da Kulüp Tanıtımları

11 Eylül 2019

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın nitelikli yetiştirilmesi, ülkemize mutlu ve başarılı bireyler olarak kazandırılabilmesi için motivasyonlarının ve ihtiyaçlarının düzenli ve sağlıklı olarak karşılanması gerekir. Bu farkındalıkla Maya Okulları, 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılında öğrencilerine farklı ilgi ve yetenek alanlarına ait kulüplerinin tanıtımlarını gerçekleştirdi. Kulüp tanıtım sunumları ilgili öğretmenlerimiz tarafından 11 Eylül Çarşamba günü konferans salonunda ilk ve ortaokul öğrencilerimize yapıldı. Öğrencilerimizin gelişim dönemlerine uygun kazanımlarına yönelik hazırlanan kulüp içeriklerimizle, onların hobi geliştirmelerine ve zamanlarını etkili kullanabilmelerine fayda sağlayacak çalışmalarımız ortaokul öğrencilerimiz için 18 Eylül Çarşamba günü, ilkokul öğrencilerimiz için 20 Eylül Cuma günü başlayacaktır. Maya Okulları olarak öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerine katkı sağlayacak kulüp çalışmalarını destekliyor ve heyecanla bekliyoruz.

Maya'da Kulüp Tanıtımları Maya'da Kulüp Tanıtımları Maya'da Kulüp Tanıtımları Maya'da Kulüp Tanıtımları