MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN!

17 Ekim 2020

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda yüz yüze uygulanması beklenen ilk yazılı sınavlarımızı 4,5,6,7. Sınıflarımıza uyguladık. Online eğitimlerde edindikleri bilgi ve becerileri performansa dönüştürmek üzere öğrencilerimiz, uzun bir aradan sonra sınıflarında yerlerini aldı. Mesafe ve hijyen kuralına uygun gerçekleştirilen yazılı sınavımızda yeniden görmekten mutlu olduğumuz sevgili öğrencilerimize, her an emek, ilgi ve sevgiyle birlikte olduğumuz öğretmenlerimize ve iş birlikleri, destekleriyle varlığını hissettiğimiz kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN! MAYA'DA GÜZEL BİR GÜN!