Maya'da Güvenli İnternet Kullanımı Semineri

03 Mart 2020

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize 3 Mart Salı günü Sayın Psikolog Hatice GÜNAY tarafından “Güvenli İnternet” başlıklı bir seminer düzenlenmiştir. Seminerde internetin güvenli kullanım alanlarından söz edilirken; siber zorbalık, dijital ayak izi ve güvenli siteler nasıl anlaşılır başlıklarına da değinilmiştir. Etkileşimli sorular ve videolar eşliğinde yürütülen seminer öğrencilerimizin yoğun ilgisini çekerken, aynı zamanda internette daha güvenli vakit geçirme konusunda da derin bilgi sahibi olmalarını sağlamıştır.  Katkılarından dolayı Bilgi Teknolojileri Kurumunda görevini sürdüren Sayın Psikolog Hatice GÜNAY’a ve bu semineri düzenleme konusunda emek veren okulumuz rehberlik zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Maya'da Güvenli İnternet Kullanımı Semineri Maya'da Güvenli İnternet Kullanımı Semineri