MAYA'DA DEMOKRATİK YAŞAM!

29 Kasım 2019

Çocuklarımızın erken yaşlardan itibaren demokrasi kavramıyla tanışmalarını, empati ve çoğulculuk bilinci geliştirmelerini sağlayabilmek amacıyla Maya Okulları İncek Yerleşkesi’nde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Öğrenci Meclisi Seçimleri 29 Kasım Cuma günü yapıldı.
Okulumuzda yürütülen demokratik sürecin ilk basamağı 1. Sınıftan 8. sınıfa kadar sınıf temsilcilerinin seçimiyle başladı. Sınıf temsilcilerinden oluşan öğrenci meclisi içerisinden okul meclisi başkan adayları belirlendi. Propaganda süreci boyunca adaylarımız kendilerini ve nasıl bir okul istediklerini anlattılar. Yapılan kapalı oylamanın ardından, 8/C sınıfından Ziya OKUT Okul Meclisi Başkanı olarak seçildi. Seçimlere demokratik olarak katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen Rehberlik Birimimize çok teşekkür ederiz.

MAYA'DA DEMOKRATİK YAŞAM! MAYA'DA DEMOKRATİK YAŞAM! MAYA'DA DEMOKRATİK YAŞAM!