Maya'da Birebir Veli Toplantıları

20 Nisan 2019

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın nitelikli yetiştirilmesi, ülkemize mutlu ve başarılı bireyler olarak kazandırılabilmesi için motivasyonlarının ve ihtiyaçlarının okul-aile işbirliğinin düzenli ve sağlıklı olarak kurulmasıyla olabileceğinin farkında olan Maya Okulları, 2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılı 2.dönem "Nisan Birebir Veli Toplantılarını” gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin gelişim dönemlerine uygun kazanımlarına yönelik hazırlanan rubriklerimiz velilerimizle paylaşıldı. Öğretmenlerimizin velilerimize, öğrencilerimize ait geri ve ileri bildirimlerini paylaştıkları toplantılar verimli şekilde tamamlanmıştır.
Maya Okulları olarak öğrencilerimizi sevgi ve başarıyla mayalayan öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Maya'da Birebir Veli Toplantıları Maya'da Birebir Veli Toplantıları Maya'da Birebir Veli Toplantıları Maya'da Birebir Veli Toplantıları