Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası

15 Mart 2019

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda birçok etkinlik yapıldı. Bilişim Teknolojileri öğretmenleri tarafından organize edilen hafta etkinlikleri öğrencilerin etkin katılımıyla tamamlandı. Hafta boyunca anasınıfı öğrencilerimiz "arttırılmış gerçeklik" uygulamaları ile keyifli anlar yaşarken, 1.sınıf öğrencilerimiz ise Braintec elektronik devre elemanlarını kullanarak çeşitli deneyler yaptı. Minimayazılım kulübü ve 2-3.sınıf öğrencilerimiz hologram deneyimi yaşadılar. 5.sınıf öğrencilerimiz arasında Kodlama yarışması düzenlenirken, Minecraftlamaya Kulübü öğrencileri arasında da tasarım yarışması düzenlendi. Her iki yarışmada da öğrencilerimiz yeteneklerini ortaya koydular. 6 ve 7.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalardan oluşan panomuz ise okulumuz tonoz alanında yerini aldı.
Öğrencilerimizin farklı deneyimler yaşadığı ve yarışmalarla tüm yeteneklerini ortaya koyduğu bu haftada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası Maya'da Bilim ve Teknoloji Haftası