Maya’da Bilim Çocukları “Mad Science” ile Eğlendi

25 Eylül 2019

Maya Okulları olarak öğrencilerimizin bilime yaklaşımlarını geliştirmek ve güçlendirmek için araştırmaya ve sorgulamaya yönelik etkinliklerle öğrenme fırsatı yakalamalarını önemsiyoruz. 25 Eylül Çarşamba günü anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilerimiz, çocuklara bilimi sevdirerek öğreten Mad Science’ın yetkililerinin sergilediği "Ateş ve Buz" gösterisini izlediler. Öğrencilerimiz sihir gibi görünen şaşırtıcı olayların arkasında bilimin gerçekliğini görürken, aynı zamanda görsel bir şölene de katılmış ve tanıklık etmiş oldular. Bu eğlenceli ve öğretici gösteri sonrasında bilimin hayatın her alanında olduğunu fark ettiler.
Öğrencilerimizin merak duygusunu ve hayal gücünü ateşleyen Mad Science ekibine teşekkür ederiz.