MAYA'DA AFET EĞİTİMİ VE TATBİKAT!

12 Mart 2021

Okulumuzda belirli periyotlarda afetlere hazır bir okul olma yolunda okul toplumunun bilinçlendirilmesi adına düzenli çalışmalar, eğitimler ve uygulamalar yapılmaktadır.
Öğrencilerimizde doğal afetlerle mücadele farkındalığı yaratmak kapsamında Temel Afet Eğitim Planımız kapsamında 12 Mart 2021 Cuma günü okul tahliye planımız doğrultusunda ders içi etkinlikler ve okul binasını tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.
Günün önemli bir kısmını okullarda geçiren öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız için olası bir afet ya da acil duruma karşı her daim bilinçli olunmasının önemine yürekten inanan okulumuzda alan uzmanları liderliğinde gerçekleştirilen eğitim ve uygulamalarımız devam edecektir.

MAYA'DA AFET EĞİTİMİ VE TATBİKAT! MAYA'DA AFET EĞİTİMİ VE TATBİKAT! MAYA'DA AFET EĞİTİMİ VE TATBİKAT!