Maya TIMSS Sınavında Ülkemizi Temsil Ediyor

28 Mart 2019

Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırması olan TIMSS, Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA’nın bir projesidir.
Dünyadaki en büyük ve en kapsamlı uluslararası öğrenci başarılarını değerlendirme çalışması olan TIMSS Sınavı 28 Mart 2019 Perşembe 09.30-12.00 zaman aralığında okulumuz 5 ve 8.sınıf öğrencilerine uygulandı.
Ülkemizi uluslararası platformda temsil eden öğrencilerimiz matematik ve fen bilimleri alanında soruları cevapladı. Başarılarıyla ülkemizi gururlandıracağına yürekten inandığımız öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Maya TIMSS Sınavında Ülkemizi Temsil Ediyor Maya TIMSS Sınavında Ülkemizi Temsil Ediyor