Maya Okulları'ndan Antakya Kumlu'ya Sayfalar Dolusu Selam!

09 Şubat 2019

Bir insanın hediye vermek isteyeceği en güzel kişi yine kendisidir. İnsanın kendine verebileceği en güzel hediye ise aydınlık bir gelecektir. Oyuncaklar, giysiler; eskir, yırtılır. Hepsi gelir geçer de kaybolmaz hikayeler. Adı hikayedir de bir toplumun gönlüne düşmüş düşler gizlidir her birinde. Bizler nice düşler kurduk, düşlerimizden aydınlık nice gelecek ülkeleri kurduk. Bir kelamdan ilham alıp bir kalem ile omzumuza konmuş nice kuşlara bizlere fısıldayacağı bu umut ülkelerini sorduk. İstedik ki öğrencilerimiz de kendilerine bu yarıyıl tatilinde ister başarılarını, ister azmini, isterlerse de yolda olma hevesini kutlayan bir hediye versinler. Aydınlık geleceğin aydınlık günlerinin inşaasında onlarla birlikte yol alacak nice gençten birine okuyup çok beğendikleri ya da beğeneceğine inandıkları birer kitap seçsinler.
Bizler Maya Okulları olarak Antakya Kumlu’da bulunan Abdurrahman Gülizar Karadeniz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini bu yarıyıl tatilinde çok sevindirecek bir kitap kampanyası başlattık. Kitabın kıymetini bilen öğrencilerimiz ve kitaba kıymet vermeyi çocuklarına öğreten sevgili velilerimiz kampanyanın gönülden birer parçası oldular ve desteklerini esirgemediler.  Kimi kütüphanesinde severek okuduğu kitapları kimi ise hevesle seçtiği ve paketlediği içine duygularını da iliştirerek yazdığı notlar, içten mesajlar içeren çok sayıda kitabı görevli öğretmenlerimize teslim ederek bu gönül yoldaşlığına katkıda bulundu. Bu ülkenin her karışının kapı komşusu kadar gönül yakınlığında olduğunu biliyor ve hissediyoruz. Biz bizimle aslında bizim geleceğimize Maya Okulları'ndan Antakya Kumlu’ya sayfalar dolusu selam yolluyoruz.

Maya Okulları'ndan Antakya Kumlu'ya Sayfalar Dolusu Selam! Maya Okulları'ndan Antakya Kumlu'ya Sayfalar Dolusu Selam!