Maya Öğretmenleri Mindfulness Eğitiminde

15 Şubat 2019

Maya Okulları İncek ve Oran Yerleşkesi öğretmenleri Mindfulness eğitmeni Sn. Bengü Özdemir eşliğinde 8 hafta sürecek bir programa 11.02.2019 Pazartesi günü itibariyle büyük bir heyecan ve merakla başladılar. Öğretmenlerimiz, bu eğitim süresince dikkati içinde bulunduğu ana odaklama, anda olma, iç ve dış dünyamızda olan olayları yargılamadan gözlemleyebilme ve onları oldukları gibi kabul etme, farkındalık, konsantrasyon ve dikkat becerilerini geliştireceklerdir. Mindfulness ile birlikte hayatı, otomatik pilottan kaydırıp kendi yönetimimizle buraya ve şimdiye çekebilmeyi hedefleyen öğretmenlerimizin ilk haftaki katılımları ve heyecanları görülmeye değerdi. Tüm katılımcı öğretmenlerimize ve eğitmenimiz Bengü Özdemir'e Maya Okulları olarak çok teşekkür ederiz.

Maya Öğretmenleri Mindfulness Eğitiminde Maya Öğretmenleri Mindfulness Eğitiminde Maya Öğretmenleri Mindfulness Eğitiminde