MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE!

17 Kasım 2019

17-18-19 Kasım 2019 tarihlerinde Maya Okulları 6-7-8. sınıf öğrencileri Ali Nesin Matematik Köyü'ne gittiler. Öğrencilerimiz farklı bir öğrenme ortamında akademisyenlerden ders alma fırsatı buldular. Öğrencilerimiz matematiğe bakış açılarını geliştirecek, matematiksel düşünme becerisinin vurgulandığı etkili bir öğrenme ortamındaydılar. Ders dışındaki zamanlarda öğrencilerimiz doğa ile iç içe, hayvanlarla birlikte köy yaşamını deneyimlediler. Serbest zamanlarını masa tenisi oynayarak, film izleyerek, açık havada ve kütüphanede ders çalışma-kitap okuma keyfine vararak değerlendirdiler.
Akademik sürecin yanında kültürel gezi programında Ali Nesin Matematik Köyü’nün de içinde bulunduğu tarihi Şirince, Selçuk, Efes, Meryem Ana ve İzmir gezisi ile öğrencilerimiz arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirdiler.Katılım gösteren öğrencilerimize ve destek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE! MAYA ÖĞRENCİLERİ ALİ NESİN MATEMATİK KÖYÜ'NDE!