MAYA DI TAKIMININ HAYAL GÜCÜNE YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

07 Ocak 2021

Destination Imagination (DI), öğrencileri hızla değişen geleceğe hazırlayan, kar amacı gütmeyen bir eğitim kuruluşudur. Öğrenciler bu süreçte problem çözme, takım çalışması, yaratıcı ve eleştirel düşünme, proje yönetimi gibi 21. yüzyıl becerilerini kazanırlar.

Bir DI takımı 6 farklı kategoriden birini seçerek (mühendislik, bilimsel, teknik, doğaçlama, görsel sanatlar ve sosyal sorumluluk) kendilerine verilen soruna yaratıcı bir çözüm geliştirerek teatral bir dil ile çözümlerini sergiler. Turnuvanın ilk adımı ulusal olarak yapılır, ulusal turnuvada derece alan takımlar uluslararası platformda yarışmaya hak kazanır. Biz de takım olarak bu sene Mühendislik kategorisinde, yarışmamızın ilk ayağı olan ulusal turnuvaya hazırlanıyoruz.

Maya Okulları Antalya olarak kurduğumuz DI takımımızla 2 Aralık 2020 tarihinden bu yana hayal gücüne yolculuğumuz devam ediyor. 28-29 Şubat 2021 tarihlerinde online olarak katılacağımız turnuva için heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

MAYA DI TAKIMININ HAYAL GÜCÜNE YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR MAYA DI TAKIMININ HAYAL GÜCÜNE YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR