MAYA ANTALYA LİSEDE KAVUŞMA HEYECANI

04 Eylül 2021

"Benim manevi mirasım bilim ve akıldır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Türkiye’nin saygın, başarılı ve yenilikçi kurumların başında gelen Maya Okulları, yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın coşku ve heyecanını yaşadı.

Törenimiz Liseler Müdürü Ayşe Gülşen YAZICI ve Lise Öğrenci Meclis Başkanı Ceylin KARAHAN’ın günün anlam ve önemini vurgulayan konuşması ile başladı.

Aramıza yeni katılan 9. Sınıf öğrencilerimizin liseye başlama heyecanına, okullarına kavuşan tüm sınıflarımız da ortak oldu.

Çalan ilk zil ile tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir ders yılı dileriz.