MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2.

01 Ekim 2021

Maya Antalya Ortaokulu 6D sınıfı öğrencimiz Arhan Yıkılgan Teknofest 2021 insanlık yararına teknoloji yarışması sosyal inovasyon kategorisinde ortaokul grubu Türkiye 2. Oldu. Başvuran toplam 16342 takımdan 616 takım finale kaldı. Arhan kendi kategorisindeki 64 finalistin içinden seçildi. Ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'tan aldı.

Projesinin adı Süper Dost Müze Bileklik. Proje ile sesli rehber hizmetini daha erişilebilir hale getirdi. Hem daha kullanışlı ve ergonomik hem de daha ucuz bir tasarım geliştirdi.

Arhan projesinin sunumunu, Muratpasa Ilce Milli Egitim Muduru Sn. Kenan Yavuz, Şube Müdürleri Sn. Osman Murat Mimaroglu ve Sn. Kenan Turk, Kurucumuz Sn. Mesut Karakaş, okul müdürlerimiz Sn. Dilek Dağyar ve Sn. Ayşe Gülşen Yazıcı ve ortaokul öğrencilerine yaptı. Keyifli dakikaların ardından Muratpasa Ilce Milli Egitim Muduru Sn. Kenan Yavuz Arhan'a başarı sertifikasını verdi.

Başarılarının devamını dileriz Arhan.

MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2. MAYA ANTALYA 6D SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN YIKILGAN TEKNOFESTTE TÜRKİYE 2.