MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI

25 Ekim 2019

Maya Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri Arte-Scienza Sertifika Programı Dört Yılda Dört Kamp Programı dahilinde 25-27 Ekim 2019 tarihlerinde Eskişehir’e giderek kamp sürecini başarıyla tamamlamışlardır. Duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebildikleri Konuşan Nesne, Film izleme ve Değerlendirme etkinlikleri ile yaratıcı yazma, empati kurma ve analiz yeteneklerini geliştirdikleri İnovatif Tasarım Atölyesi, Resim Galerisi, Tamamla ve Sessiz Kal çalışmalarının yanı sıra drama yeteneklerine yer verdikleri Sessiz Kısa Film Seslendirme etkinliğinde keyifli vakit geçirmişlerdir. 25 Ekim 2019 Maya Okullarının 18. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle aktivitelerden biri olan Pipet Kule’de takım çalışmasının önemini kavrayarak okulumuzun 18. yaşını pipetten pasta yaparak kutlamışlardır. Hedeflenen amaçları planlı ve programlı bir biçimde tamamlayan öğrencilerimiz, donanımlarını artırarak yeni bakış açılarıyla Ankara’ya dönmüşlerdir.

MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI MAYA ANADOLU LİSESİ 10. SINIF ESKİŞEHİR KAMPI