“MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER”

26 Mayıs 2021

Maya Okulları İncek Yerleşkesi Tam Benlik Matematik ekibi 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz İstanbul VKV Sadberk Hanım Müzesini interaktif olarak ziyaret ettiler. Müzede Pratik Matematik ekibinin gerçekleştirdiği “Matematikle Çözülür Şifreler, Seni Bekler Eserler!” etkinliğinde öğrencilerimiz Sadberk Hanım Müzesi ve eserleri hakkında bilgiler edinirken matematikle ilişki kurarak çözümlemeler yapmış ve ilgili uygulamanın çalışma kâğıdı ve kurgusu ile interaktif bir çalışma gerçekleştirmiş oldular. Önemli bilgilerin yer aldığı etkinlik boyunca öğrencilerimiz çözdükleri her sorunun cevabından edindikleri ipuçlarını birleştirip verilen şifreyi bularak keyifli vakit geçirdiler.

“MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER” “MATEMATİKLE ÇÖZÜLÜR ŞİFRELER, SENİ BEKLER ESERLER”