LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE HEYECANI!

20 Aralık 2019

Maya Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerimiz Bilkent Üniversitesi gittiler. Bilkent Üniversitesi tanıtım ofisinin yönlendirmesi ile gerçekleşen gezimiz kampüs turu ile başladı. Tanıtım ofisi rehber öğrencilerinin destekleriyle gerçekleşen kampüs turunda Spor Salonu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi gezilmiştir. Hukuk Fakültesi gezildikten sonra fakülte içerisindeki seminer salonunda Bilkent Üniversitesi Tanıtım Filmi izlenmiş ve öğrencilerimizin soruları cevaplanmıştır. Soru cevap kısmından sonra kütüphane binası gezilmiştir. Üniversite gezimiz öğrenciler açısından bilgilendirici ve keyifli biçimde tamamlanmıştır.

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE HEYECANI! LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE HEYECANI! LİSE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE HEYECANI!