LGS İÇİN GERİ SAYIM!

05 Mayıs 2021

LGS ve YKS’ye yönelik hazırlıklarımız sadece bilişsel olarak değil duyuşsal olarak da planladığımız şekilde devam ediyor. Sınavlara doğru hep birlikte geri saydığımız bugünlerde evdeki çalışmalarımızı nasıl düzenleyeceğimizi ve sınav kaygısını Ufuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Başak Karateke ile değerlendirdik.

Öğrencilerimiz, sınav kaygısı ile baş etme, sınava duygusal olarak hazırlanma, duygu yönetimi, motivasyon, sınav anında dikkat etmeleri gereken noktalar, düşünme
pratikleri gibi konulardaki önemli paylaşımları dinleyerek, görüşlerini belirttiler, merak ettiklerini
sordular ve en önemlisi doğru yöntemlerle sınav performanslarını artıracak teknikleri öğrendiler.

Uzun sınav yolculuğunda olduğu gibi sınava yaklaştığımız şu günlerde de her konuda öğrencilerimize
destek, örnek ve lider olan başta öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile bu anlamlı eğitimde bizlerle
birlikte olan Sayın Dr. Başak KARATEKE’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

LGS İÇİN GERİ SAYIM! LGS İÇİN GERİ SAYIM! LGS İÇİN GERİ SAYIM! LGS İÇİN GERİ SAYIM!