Küçük Mezunlar

25 Mayıs 2019

Maya Okulları okul öncesi öğrencileri 25 Mayıs 2019 Cumartesi  günü eğitim öğretim yaşantılarının ilkokul 1. Sınıfına adım atmak üzere mezuniyet törenlerini gerçekleştirdiler. Sosyal-Duygusal, Bilişsel ve Dil gelişim alanlarının desteklenmesi yönünde katılım gösterdikleri branş dersi uygulamalarında öğretmenlerinin destekleri doğrultusunda sahip oldukları ilgi ve yetenekleri üzerine farkındalık geliştirdiler. Yıl boyunca eğlenerek ve oynayarak edindikleri deneyimleri zaman zaman bireysel, zaman zaman takım olarak uygulama ortamlarında bulundular. Yazdıkları drama oyunlarını, oluşturdukları dans kareografilerini, ritim aletleri kullanarak söyledikleri birbirinden güzel şarkıları,  yabancı bir dil ile iletişim kurarak sergiledikleri tiyatral gösterileri ailelerine sergilemenin heyecanını hep birlikte yaşadılar. Bizler de okul öncesi öğrencilerimizin küçük yüreklerini ortaya koyarak sergiledikleri büyük becerilerinin gururunu hep birlikte yaşamış bulunmaktayız. Her birine yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dilerken sevgili ailelerimize destek ve emekleri için Maya Okulları olarak çok teşekkür ederiz.