Keyifli Karne Haftası Etkinlikleri

26 Ocak 2019

Oran Yerleşkemiz akademik dönemi farklı etkinliklerle tamamladı. Başarılarının haklı karşılığı olan karne haftasında öğrencilerimiz farklı etkinliklerle okul çatısı altında birlikte olmanın keyfini yaşadı. Tüm sınıf seviyelerinde öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimiz tarafından belirlenen sinema filmlerini konferans salonunda izledi. Film etkinlikleri ardından rehberlik birimi tarafından oluşturulan film sonrası değerlendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Öğle teneffüslerinde öğrenci, öğretmen ve Mayamıza güç katan çalışanlarımız voleybol, futbol ve basketbol maçları gerçekleştirdi. Takım halinde tek yürek olmanın heyecanı ve mutluluğu ile Maya çatısı altında kadraja tebessümlü anlar kaydedildi. Anasınıfı öğrencilerimiz ‘ Parkta Bir Gün ‘ tiyatro oyununu izleyerek, öğrendi. İlkokul öğrencilerimizin geleneksel çocuk oyunları ile, ortaokul öğrencilerimizin takım- motivasyon oyunları ile eğlendikleri  haftada dönem sonu konserinde görev alan öğrencilerimiz farklı sahne performansları ile bizlere keyifli dakikalar  yaşatarak, gururlandırdı.  Dönem sonu kahvaltısı ardından karnelerini alan öğrencilerimiz uğurlandı. Sağlık ve huzurla buluşmayı dilediğimiz yeni dönem için sabırsızlanıyor, öğrencilerimizi özlemle bekliyoruz.