Kasım Ayı Birebir Veli Toplantılarımız

18 Kasım 2019

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın nitelikli yetiştirilmesi, ülkemize mutlu ve başarılı bireyler olarak kazandırılabilmesi için motivasyonlarının ve ihtiyaçlarının okul-aile işbirliğinin düzenli ve sağlıklı olarak kurulmasıyla olabileceğinin farkında olan Maya Okulları, 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı 1.dönem "Kasım Birebir Veli Toplantılarını” gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin gelişim dönemlerine uygun kazanımlarına yönelik hazırlanan rubriklerimiz velilerimizle paylaşıldı. Öğretmenlerimizin velilerimize, öğrencilerimize ait geri ve ileri bildirimlerini paylaştıkları toplantılar verimli şekilde tamamlandı.
Maya Okulları olarak öğrencilerimizi sevgi ve başarıyla mayalayan öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kasım Ayı Birebir Veli Toplantılarımız Kasım Ayı Birebir Veli Toplantılarımız Kasım Ayı Birebir Veli Toplantılarımız Kasım Ayı Birebir Veli Toplantılarımız