KARNE HEYECANI!

18 Haziran 2021

Bu yıl da her yıl olduğu gibi karne heyecanı tüm öğrencilerimizin gözlerinden okunuyor.

Karnelerin heyecanı sürerken, okullarımızda Sosyal ve Duygusal Beceriler ile ilgili her güne onlarca etkinlik sığdırdık. Sportif Turnuvalardan; parkurlara, işbirlikçi çalışmalardan, sanat etkinliklerine, her branştaki açık derslerden, heyecan verici zamanlar yaşadıkları takım oyunlarına;  dansa doyduğumuz Just Dance’den, geleneksel Çocuk Oyunları’na kadar çok sayıda etkinlik öğrencilerimizin son haftayı keyifle geçirmesini sağladı.

Ve karne günü! Öğrencilerimiz büyük bir heyecan içerisinde karnelerini almak için okula geldiler. Harika bir kahvaltıda buluşarak güne güzel başladılar. Sınıf öğretmenlerimiz merakla bekleyen öğrencilerimize karnelerini dağıttılar.

Bol kahkahalı, sağlıklı bir tatili hak ettiniz çocuklar. Seneye görüşürüz :)

KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI! KARNE HEYECANI!