KARNE GÜNÜ

19 Haziran 2020

16 Mart 2020 tarihinden itibaren Maya Ekibi olarak öğrencilerimizin evdeki öğrenmelerine uzaktan canlı dersler, asenkron eğitim içerikleri, ödevler, online deneme sınavları, veli toplantıları, rehberlik birimi görüşmeleri aracılığıyla rehberlik etmeye başladık. Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel krizi başarılı bir şekilde yönetmeye gayret ettik. İçinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılı alışık olmadığımız bir şekilde sona erdi.. Okullarımızda mutlu bir şekilde koşuşturan öğretmenlerimiz, "Akdeniz, Karadeniz, biz karnelerimizi isteriz!" diye tempo tutan öğrencilerimiz, ellerinde çiçekleri ile öğretmenlerini bekleyen velilerimiz yok. Ancak bizim güzel günlerin geleceğine dair güçlü umudumuz var, zorlukların üstesinden hep birlikte gelebileceğimize dair yaşanmışlıklarımız var, sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle yoğrulmuş mayamız var. Ne mutlu bize...
Bu eğitim öğretim yılı sonunda sevgili öğrencilerimiz karnelerini çok sevdikleri öğretmenlerinin ellerinden alamadılar.Yıl sonu belgelerini, tatil rehberlerini ve içinde sürpriz hediyelerin de bulunduğu kutuyu öğrencilerimizin evlerine gönderiyoruz. Kutuyu açtıklarında çok mutlu olacaklarından eminiz. Güzel günler çok yakın.. Sağlıkla kavuşağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

KARNE GÜNÜ