Karınca Temasına Veda

01 Mart 2019

Maya Okulları okul öncesi öğrencileri Şubat ayı boyunca üzerinde keyifle çalıştıkları "karınca" temasını tamamladılar. Tema çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz, yardımlaşma ve iş birliği becerilerini geliştiren oyunlar oynadılar. Farklı etkinlikler aracılığıyla hazırladıkları ürünlerini kendi koridorlarında sergileme fırsatı bularak, birbirlerinin çalışmalarını incelediler. Parmak baskı tekniği ile hazırladıkları Türkiye haritasını okul tören alanında sergilediler. Bir temayı daha nitelikli çalışmalar gerçekleştirerek tamamlayan minik öğrencilerimiz "Bayrak" temasını ve tema kapsamında çalışacakları "saygı" kavramını sabırsızlıkla beklemeye başladılar.