"İYİLİK İYİ GELİR"

26 Aralık 2019

Bayramlar, yılbaşları bizleri mutlu eden, sevildiğimizi hatırlatan, manevi haz duymamızı sağlayan özel günlerdir.  Yeni yıla girmeye hazırlandığımız bu günlerde bizim ile aynı şehirde yaşayan,  aynı havayı soluyan ancak bizler kadar şanslı olmayan Ankara ili çevresinde ve Konya’da belirlenen köy okulları öğrencilerine  sevildiklerini hatırlatmak, ufacık paketlerimizle yüzlerinde kocaman bir gülümseme yaratmak için çıktığımız yolda Maya ailelerinin verdiği destek bizleri çok mutlu etti. "İyilik iyi gelir" sloganıyla her aşamasında keyifle bulunduğumuz etkinlikte ışıl ışıl gözleriyle, heyecanla adlarının okunmasını bekleyen, yeni mont ve botlarıyla mahcup tebessümle teşekkür eden canım Anadolu çocuklarının mutluluklarına katkı sağlayan kıymetli velilerimize ve süreci destekleyen okulumuz okul aile birliği teşekkür ediyoruz.