İyi ki Doğdun Maya

25 Ekim 2019

Ne güzeldir doğum günleri sembolik de olsa. İyi kidir, temennidir, şükürdür, olgunluktur, deneyimdir. Altında durduğumuz çatı MAYA.
18 yıllık geçmişinde adının anlamıyla, adından aldığı güçle yapılanlarla gurur duyduğumuz yapacaklarımız için heyecanlandığımız okul, yuva. İyi ki var MAYA. Cephesinde dalgalanan ay yıldızlı al bayrağıyla, birlik beraberlik ve ortak değerlerimizin simgesi flamamızla, koridorlarında panolarında bilim, sanat ve sporun anlamlı izleriyle, tören alanında coşkulu, kalabalık mutlu çocuk sesleriyle, Mustafa Kemal Atatürk’ün adının manasıyla anıldığı törenleriyle, yılmadan yorulmadan hiç bitmeden ve hep yeniden başlayarak emek veren öğretmenleri, personeli, aşçısı ustası, hemşiresi, güvenliği, tüm Mayalılarla, kırmızı, mor ve beyaz renkleriyle iyi ki var.
18.Yaşın kutlu olsun Maya.

İyi ki Doğdun Maya İyi ki Doğdun Maya İyi ki Doğdun Maya İyi ki Doğdun Maya İyi ki Doğdun Maya İyi ki Doğdun Maya