İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA!

12 Mart 2021

Türk Milleti'nin istiklal ve bağımsızlığının destanı. Milli Mücadele’nin ruhunu ve kararlılığını yansıtan ölümsüz eser 12 Mart 1921 tarihinde milli marşımız olarak kabul edilmiştir. Bugün, Mehmet Akif Ersoy'un Türk milletine adadığı İstiklal Marşı'nın yazılışının yüzüncü yılını Maya Okulları Oran Yerleşkesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımları ile coşku ile kutladık.
Hafta boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz ders süreçlerimizde, öncelikle İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatı konulu sohbet gerçekleştirilerek çeşitli görsel içerikli videolar izlenmiştir. 12 Mart Cuma günü tüm okul paydaşlarımız ile Milli marşımızı büyük bir coşku ve gururla her zaman olduğu gibi okumanın heyecanını hep birlikte yaşadık. Şanlı Türk Bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalandığı nice 100 Yıllara…

İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA! İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA! İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA! İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA! İSTİKLAL MARŞIMIZ 100 YAŞINDA!