İNGED Drama Festivali

12 Mayıs 2019

Maya Okulları English Teen Drama Kulübü öğrencileri 12 Mayıs 2019 Pazar günü bu yıl 21.si düzenlenen "İNGED DRAMA FESTİVALİ"ne katılmışlardır. Yağmur Yakışık, Sanem Aydoğan, Defne Cengiz, Tuana Cebeci, Doğa Ercan, Deren Atasayar, Bahar Özbay, İdil Selçuktekin, Irmak Akçay ve Deniz Seral Bilim isimli öğrencilerimizin oynadığı "WİCKED" isimli oyunumuz salondaki izleyiciler tarafından büyük alkış almıştır. Yarışma sonuçlarına göre; En İyi Oyun ikincilik, En İyi Aktris birincilik ödülü  Yağmur Yakışık; En İyi Yardımcı Oyunculuk üçüncülük ödülü Deniz Seral Bilem, En İyi Katılım Gösteren Oyuncu üçüncülük ödülüne ise Bahar Özbay layık görülmüştür. Öğrencilerimizi ve kulüp öğretmenlerimizi kutluyor, öğrenci ailelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

İNGED Drama Festivali İNGED Drama Festivali İNGED Drama Festivali İNGED Drama Festivali