İncek "3'ler Sahnede" Geleneksel Günü

12 Ocak 2019

Dünya barışı ve çocuk temasıyla hazırlanan, büyük bir coşku ile 3.sınıf öğrencilerimizin sahneledikleri “3’ler Sahnede” gösterileri 21 Aralık Cuma günü okulumuz konferans salonunda şölen havasında tamamlandı. Dışarıda öğrencilerimizin birbirinden güzel resimleri misafirlerimizi karşılarken içeride büyük heyecan ile kalbi çarpan öğrencilerimiz sahne aldılar. Kalbimizin, nabzımızın, hayatın, kısacası her şeyin bir ritmi vardır. 3/A sınıfı, kendi ritimlerini buldukları en güzel çalgılarını yani bedenlerini kullandıkları ritim şovunu sergilediler. Ülkeleri barış, insanları sevgi bir araya getirir. 3/B sınıfının öğrencileri, Dünya çocuklarını anlatan “The Magic Stone” adlı İngilizce drama gösterisini sahnelediler. Bir avuç umutla ve yüreklerindeki sevgiyle kavuştukları masal ile izleyenlerin yüreğindeki çocuğa seslenmeyi istediler. Bu amaç için hazırlanan 3/C sınıfı Türkçe Drama gösterisi salondaki herkesin yüreğine dokundu. Kimine göre dans etmek; bir eğlence, kimine göre cesaret, kimine göre zorlu bir sanattır.  Müziğin ritimle, ritmin bedenle buluştuğu dans sanatıyla 3/D sınıfı performansını sergilediler. Dostluğun, barışın ve sevginin dili, ırkı olmaz. İşte bu düşünce ile hazırlanmış Afrika çocuk şarkılarından oluşan potpori ile 3.sınıf öğrencilerimiz muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattılar. Dünya Barışını bir kez daha vurgulayan öğrencilerimiz, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin dünya barışı için vazgeçilmez olduğunu izleyicilere bir kez daha hatırlattılar.

İncek İncek İncek İncek İncek İncek İncek İncek