Haydi Mayalı OlMAYA

16 Şubat 2019

Maya Ailesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da aramıza yeni katılacak kıymetli öğrencileri ile genişlemeye devam edecek. Bu doğrultuda 16 Şubat 2019 Cumartesi günü 10.00 ile 11.30 arasında  “okula kabul sınavı” yapıldı. Maya Okullarının öğrenme ve öğretime ilişkin politikalarına, bütüncül çocuk yetiştirmek adına gerçekleştirilen öncü uygulamalarına güvenin bir göstergesi olarak çok sayıda veli ve öğrenci adayımızı okullarımızda misafir etmenin mutluluğunu yaşadık. Sınav heyecanını öğrencilerle beraber yaşayan veliler, tonoz alanında çay kahve eşliğinde okulumuzun çıkardığı yayınları okuyarak güzel vakit geçirdiler. Maya Ekibi olarak bizler de ailemize katılacak, sevgiyle ve ilgiyle mayalanacak kıymetli öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Haydi Mayalı OlMAYA Haydi Mayalı OlMAYA