Hayatımız Sınav

24 Nisan 2019

Maya Okulları, öğrencilerinin merkezi sınavlara hazırlık süreçlerine katkı sağlamak amacıyla özel ve öğrencinin bireysel ihtiyacına yönelik uyguladığı Maya Akademik Destek Programlarına tüm hızıyla devam ederken, akademik gelişimlerinin yanında süreçteki psikolojik dayanıklılıklarını arttırmanın önem ve gerekliliğine yürekten inanır. Maya Okulları 8.sınıf öğrencileri farklı bir ortamda sınav sürecini deneyimlemek üzere Anadolu Lisesi Yerleşkesinde örnek ve model bir Liselere Giriş Sınavına katıldı. Sınavın ardından 8.sınıf öğrencilerimiz, Sn. Cihat ŞENER tarafından verilen "Hayatımız Sınav" konulu paylaşımı ilgiyle dinlediler, merak ettiklerini sordular.
İzmir Atatürk Lisesi ve Marmara Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü’nü bitiren Sn. Cihat ŞENER, çeşitli öğretim kurumlarında gerçekleştirdiği otuz dört yıl öğretmenlik, yöneticilik, danışmanlık sürecinde altı çizilecek yaşam deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Halen eğitim ve gençlik programlarını “Hayatımız Sınav” adıyla uzun yıllardan beri TRT’de sürdüren Sn. ŞENER’e kıymetli katkılarından dolayı teşekkür ediyor; emeklerinin haklı karşılığını alacağına yürekten inandığımız öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Hayatımız Sınav Hayatımız Sınav Hayatımız Sınav Hayatımız Sınav Hayatımız Sınav