"Hareketli İkiler" Maya Sahnesini Salladı

06 Mart 2020

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 2. Sınıf öğrencilerimiz, 6 Mart 2020 Cuma günü “Hareketli 2’ler” geleneksel günlerini okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin minik ellerinden çıkan yıl boyunca yaptıkları yaratıcı sanat ürünlerinin sergilenmesiyle başlayan etkinliğimiz, minik devlerin sahne gösterileriyle devam etti. Öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlamış oldukları hareketli ve keyifli danslar, kaba motor ve denge becerilerini destekleyen çeşitli parkur oyunları, ritim algılarını sergiledikleri ritim showlar ve birbirinden güzel şarkıları ailelerine sergilemenin heyecanını hep birlikte yaşadılar. Yerlerinde durmalarına engel olan enerjileriyle günümüze renk katan ikinci sınıf öğrencilerimize ve ilkokul yaşantılarının unutulmaz anılarından biri olacağından emin olduğumuz gösterimize katılımlarından dolayı velilerimize ve emekleri için tüm kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin daha nice yeteneklerini sergileyecekleri yepyeni etkinlikleri izlemek için şimdiden heyecanla bekliyoruz.