Güvenli İnternet KullanMAYA

13 Şubat 2019

Güvenli İnternet Günü, INSAFE (European Safer Internet Network) ağı tarafından 2004 yılından itibaren düzenlenmektedir. Maya Okulları İncek Yerleşkesi 4.-5.-6. ve 7. sınıf öğrencilerinin İnternetin olumlu etkilerinden yararlanmaları ve bilinçli internet kullanıcıları olmalarına katkı sağlamak amacıyla bir paylaşım gerçekleştirilmiştir. Bilisim Teknolojileri Egitimcileri Dernegi Baskani Sn. Burcu Yılmaz ve Bilgi Teknolojileri Kurumu yetkilisi Sn. Aydın Çatak, öğrencilerimizle internetin bilinçli kullanımına ilişkin günlük hayatta kullanabilecekleri bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Öğrencilerimizin konuya ilişkin gelişimlerine katkı sağladıkları için Sn. Yılmaz ve Çatak'a  teşekkürlerimizi sunarız.

Güvenli İnternet KullanMAYA Güvenli İnternet KullanMAYA