Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri

23 Mart 2021

İletişim teknolojilerinin sürekli ve hızlı şekilde değiştiği, yenilendiği dünyamızda, öğrencilerimizin teknolojiyi yoğun bir şekilde kullanmaları ve zamanlarının çoğunu çevrim içi olarak geçirmeleri nedeniyle, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Zümremiz "Güvenli İnternet Kullanımı" sunumunu okul genelinde gerçekleştirmiştir. İnternetin kullanım alanları, internetin riskleri ve bilinçli internet kullanımı için nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili hatırlatmalar tüm öğrencilerimize hafta boyunca yapılmıştır. İnternetten yararlanmanın herkesin temel hakkı olduğu vurgulanırken siber zorbalığa karşı da alınacak önlemler üzerinde konuşulmuş ve öğrencilerimizde bu konuyla ilgili farkındalık yaratılmıştır.  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Zümremize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimleri