GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZ,GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ!

19 Mayıs 2020

Düşünceden, uygulamaya geçişin hareket noktası.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı.. Dirilişin başlangıç noktası… Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 101. yılına ulaşması…
19 Mayıs 1919 tarihi Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olarak kabul edilen, tarihimizin unutulmaz dönüm noktalarından biridir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günün mücadele azmini sürekli gündemde tutmasını, gençlerin ne denli önemli olduklarını anlayabilmeleri için kendilerine ait bir günlerinin olmasını sağlamak amacıyla bugünü gençlere armağan etmiştir.
Her 19 Mayıs’ta Millî Mücadele ruhunun dinamizmi yeniden yeşerir, Türk ulusunun Ata’ya olan özlemi ve minneti tek bir yürek ve tek bir ses ile bir kez daha en yüksek tondan seslendirilir.
İçinde bulunduğumuz zorlu günlerde Maya Okulları olarak 19 Mayıs coşkusunu hep diri tutmak ve 19 Mayıs ruhunu yaşatmak için  canlı yayında muhteşem bir tören gerçekleştirdik.
Sendendir, sendendir Atatürk” diyor ve Atamızın armağanı olan bu kutlu günü gelecek yıllarda Maya çatısı altında kutlama temennilerimizle herkesin bayramını kutluyoruz. Etkinliklerimizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci, veli ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZ,GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ! GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZ,GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ! GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZ,GENÇLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ!