Girişimci Genç Liderler

15 Ocak 2019

Günümüz bilişim toplumunda gençler, şüphesiz gelecek ekonomisinin üzerinde büyük bir etki yaratacak yeni nesil girişimciliği temsil etmektedir. Girişimciliği daha geniş düzeyde genç bireylere açmak globalleşen dünyanın yadsınamaz gerçeklerinden biridir. Sanayileşerek hantallaşmış dünyada düşünsel atılımların önemi uzun zamandır vurgulanmakta. Bütün bunlardan hareketle de günümüz genç nesillerinin girişim alanında atacağı adımlar her zamankinden daha anlamlı ve nitelikli olacaktır. Bu ileri görüşsel bakış açısı ve bunun sonucunda duyulan ihtiyaçtan kurulan kulübümüz Genç Girişimci Liderler dönem boyu kuruluş amacına ve adına yaraşır etkinliklerde bulundu. Bir girişim zincirinin ilk halkalarından başlayarak amacına doğru yol alan kulüp öğrencileri bu yolculukta her türlü ön hazırlığı, saha araştırmasını, satış politikasını raporlamayı kendine gelecekte kullanacağı eşsiz birer deneyim haline getirdi. Sağlıklı yaşam felsefesinden hareket eden Genç Girişimci Liderler öğrencilerimize sağlıklı ara öğünler sunmak amacıyla görseli ve lezzeti ile öğrencilerimizin hoşuna gidecek meyve salataları hazırladı. Bu sürecin sonunda gerekli değerlendirmeleri yapan kulüp öğrencileri 10 Ocak Perşembe günü kulüp saatinde genç bir girişimci olan Cansu Tosun ile buluştu. Turizm alanında öğrenim faaliyetlerini gerçekleştiren Cansu Tosun, devletten aldığı destek ile keçi çiftliği aşısının hikayesini kulüp öğrencileriyle paylaştı. Hayalini gerçeğe dönüştüren Cansu Tosun’a sordukları sorular ve aldıkları tavsiyeler ile kulüp öğrencileri verimli bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe konuk olan Cansu Tosun’a, ilgiyle dinleyen öğrencilerimize ve etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Girişimci Genç Liderler Girişimci Genç Liderler Girişimci Genç Liderler Girişimci Genç Liderler Girişimci Genç Liderler