GELECEK SİZE EMANET GENÇLER!

22 Ekim 2021

Geleceğin yarınlarını emanet edeceğimiz gençler eğitim görmenin yanında farklı kültürleri tanıma ve anlamanın önemine yürekten inanarak “Maya Uluslararası Eğitim Ofisi ‘’ tarafından verilen seminere katıldı.
Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerimiz; ilgiyle katılım gösterdikleri paylaşımda   Avrupa da eğitim –öğretim süreçleri hakkında okul seçimlerinden, konaklamaya, beslenmeden , oturum hizmetlerine kadar bir çok alanla ilgili program içerikleriyle bilgi sahibi oldular.
Öğrencilerimizin yarınlarda bırakacakları izleri görmek için sabırsızlanıyor; Mayalı gençlerimize  ve Nish Education Yurt Dışı Eğitim Temsilcilerine katkı ve katılımlarında dolayı teşekkür ediyoruz.

GELECEK SİZE EMANET GENÇLER! GELECEK SİZE EMANET GENÇLER! GELECEK SİZE EMANET GENÇLER! GELECEK SİZE EMANET GENÇLER! GELECEK SİZE EMANET GENÇLER!