“FUN WITH LANGUAGES” ile 4.sınıflarımız sahnede

26 Mart 2019

4. sınıflar geleneksel sınıf günü olan "Fun With Languages” etkinliği 07 Aralık Cuma günü okulumuz konferans salonunda 4. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.
Görsel Sanatlar dersi kapsamında öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan ve görenleri büyüleyen resim sergisi hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne yine öğrencilerimizindi. Almanca, İspanyolca, İngilizce ve Türkçenin hakim olduğu etkinlikte öğrencilerimiz hem dil performanslarını hem bu ülkelerin geleneksel halk danslarını sahnelediler. Öğrencilerimizin 4 dilde söyledikleri şarkılar da izleyicilerden büyük alkış topladılar.
Okul - Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve adımda desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu unutulmaz gösteri ile dimağımızda muhteşem anılar bırakan 4. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.