Fun With Languages

07 Ekim 2018

İlkokul yaşamları süresince edindikleri yabancı dil becerileri ve o dillere ait kültürel unsurları büyük bir coşku ile sahneleyen 4. sınıf öğrencilerimizin “Fun With Languages” gösterileri şölen havasında tamamlandı. Öğrencilerimiz, gösterinin açılışında seslendirdikleri Almanca çocuk şarkıları ve hemen ardından sahneledikleri İspanyolca piyes ile dünya milletlerinin görünüş ve dil farklılıklarının yaşamlarımıza kattığı zenginliğe; göz dolduran performanslarıyla dikkat çektiler. Öğrencilerimiz, Almanca ve İspanyolca dillerine ait keyif dolu performanslarının ardından, kahramanların dünyayı kurtarmasını konu alan İngilizce oyun dramatize ederek süper kahramanların yaşamlarına gülümseten ve düşündüren atıflarda bulundular. Öğrencilerimiz, bedensel ve ritmik kabiliyetleriyle süsledikleri dil performanslarını, “Cha Cha” şarkısı eşliğinde sergiledikleri modern dans figürleriyle birleştirdiler.   Temponun bir an olsun azalmadığı gösterinin finalinde ise tüm 4. Sınıf öğrencilerimiz seslendirdikleri eski 45’liklerle sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin dünya barışı için vazgeçilmez kavramlar olduğunu izleyicilere bir kez daha hatırlattılar.

Fun With Languages Fun With Languages Fun With Languages Fun With Languages Fun With Languages Fun With Languages Fun With Languages