FOOD BAZAAR COŞKUSU

25 Aralık 2019

İncek Maya Okulları olarak her yıl öğrencilerimizin toplumsal hizmet çalışmalarında ihtiyacı olan insanlara yardım edebilmeleri ve yaklaşan yeni yıl için küçük sürprizler hazırlayabilmeleri için 25.12.2019 Çarşamba günü tonoz alanında tüm gün devam edecek “Food Bazaar” etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlikte 5.-6.-7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri yiyecekler ve içecekler satışa sunulmuştur. Maya Okulları İncek Yerleşkesi İngilizce Zümresi tarafından takip edilen etkinliğimiz, öğrencilerimizin İngilizce’yi günlük hayatta kullanabilmelerine, yiyecek alışverişinde birbirleriyle İngilizce konuşarak anlaşabilmelerine katkı sağlamıştır.
Bu süreçte bizleri yaptığınız  yiyeceklerle desteklediğiniz için siz değerli velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

FOOD BAZAAR COŞKUSU FOOD BAZAAR COŞKUSU